Bbq Apeldoorn

Zeer complete catering voor bbq in Apeldoorn

Wil jij met vrienden of familie een gezellige bbq in Apeldoorn plannen maar heb je geen zin om zelf de voorbereiding te doen? Besteed dat dan aan ons uit! Wij zijn zeer ervaren professionals op het gebied van catering, en één van de services die we bieden is het maken van kant en klare bbq-pakketten. Deze komen we op locatie voor je bereiden, waarbij een van onze ervaren grillspecialisten de lekkerste gerechten klaarmaakt op de Kamado of Ofyr bbq. We leveren dus een totaalervaring, en tijdens jullie bbq in Apeldoorn hoef je helemaal niets meer zelf te regelen of voor te bereiden! Nodig al je vrienden, familie of collega’s uit, leun achterover en geniet van onze smakelijke, verse gerechten!

Catering

BBQ Apeldoorn

Bbq in Apeldoorn of tapas hapjes

Het is maar waar jouw/jullie voorkeur naar uitgaat, want we hebben naast die bbq in Apeldoorn nog veel meer te bieden. We staan in de wijde omtrek bekend om ons ruime aanbod cateringservices, en hebben gerechten, thema’s en buffetten voor ieders smaak. Ben je dol op tapas? Dan verzorgen wij grote schalen met de lekkerste kleine hapjes, die je doorgaans in één hap opeet. Liever een avond vol Oosterse keukengeheimen en geurige, Aziatische gerechten? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om.

Lunch

Zeer veelzijdige cateringservice

Doordat we mensen in dienst hebben met ieder hun eigen specialiteiten kunnen we naast die bbq in Apeldoorn door een zeer grote veelzijdigheid aan gerechten en buffetten klaarmaken. Dir betreft zelfs zeer culinaire hapjes en super de luxe diners, net wat je wenst! Al onze buffetten maken we op maat, en dus is in overleg ontzettend veel mogelijk..

Ben je niet zo dol op aparte gerechten en houd je het liever simpel, maar vind je een bbq in Apeldoorn toch net wat te eenvoudig? Dan kun je tevens kiezen voor onze oer-Hollandse stamppot-buffetten. Er zijn maar weinig mensen die onze stampotjes niet kunnen waarderen, want we bereiden ze nog steeds volgens uniek, authentiek recept.

BBQ / Buffetten

Catering op maat

Wat jouw wensen als klant ook zijn, onze catering in Apeldoorn is zó uitgebreid en veelzijdig dat we je vrijwel alles kunnen bieden. Neem contact met ons op om je eisen en wensen door te geven, en vertel ons iets over het evenement waar de catering voor bedoeld is. Wij komen dan met creatieve en smakelijke gerechten, die zowel jou als je gasten versteld doen staan, en deze dag (of avond) helemaal afmaken.

Neem contact op

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie

“PartyCare is uw partner in alles op het gebied van
Party Service en Catering”