Salades |
|
- |
Ambachtelijke zalmsaladeEen heerlijke combinatie van rode zalm, aardappel, bosui, tomaat & ei |
- |
Rijkelijk gegarneerd met Schotse zalm, forel, makreelSierlijk opgemaakt met zalmeitjes en rivierkreeftjes |
- |
RundvleessaladeEen klassieke salade aangemaakt met roommayonaise, wortel & diverse zuren |
- |
Ruim gegarneerd met gerookte vleessoorten zoals:Coppa di Parma, Seranoham en pastrami |
- |
Pomodori saladeMascarpone, olijven en tuinkers |
- |
Hollandse rauwkostsaladeMet een heerlijke dressing |
Warme vlees- & visgerechten |
|
- |
Kip dijbeensaté met huisgemaakte satésaus |
- |
Heerlijke zalmbonbons op een bedje van couscous |
- |
Provençaalse Beenham met een mosterd / gember - dip |
-- en/of -- | |
- |
Boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rund |
Warme bijgerechten |
|
- |
Pommes Gratin met knoflook, room, Zwitserse Gruyère kaas |
- |
Langgraan korrel rijst |
- |
Verse groenten uit het seizoen
|
Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken biologische (stok-) broden met kruidenboter, pesto van basilicum & tapenade van zwarte olijven
|
Klassiek buffet
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie.