Catering Apeldoorn

Maatwerk catering in Apeldoorn

Als professionele cateraar kunnen wij maatwerk catering in Apeldoorn en omgeving bieden. Dit doen wij al jarenlang met veel passie, waarbij we ons aanpassen aan de eisen en wensen van de klant. We kunnen bijvoorbeeld een uitgebreide bbq in Apeldoorn verzorgen, inclusief grillmaster en zelfs luxe barbecue, maar ook een Hollands stampottenbuffet bereiden. Voor elk type catering in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres!

Catering

Catering Apeldoorn

Catering in Apeldoorn voor feesten en partijen

De voornaamste reden dat mensen bij ons aankloppen voor onze maatwerk catering in Apeldoorn is dat ze een feest, reünie of bedrijfsopening organiseren. Dit soort events vraagt natuurlijk om een lekkere maaltijd, die je het liefst niet zelf hoeft te bereiden. Bij PartyCare ben je aan het juiste adres voor zowel een lekkere, gezonde lunch als een barbecue of buffet. Deze bereiden we precies zoals je wilt, desgewenst met een specifieke keuken in gedachten. Zoek je bijvoorbeeld naar catering in Apeldoorn voor een Grieks buffet, of wil je liever Italiaanse hapjes? Misschien ben je wel dol op Oosterse gerechten, of prefereer je juist grote schalen met Spaanse tapas. Bij PartyCare leveren we maatwerk catering in Apeldoorn, wat wil zeggen dat we de gerechten, hapjes en sausjes volledig kunnen aanpassen aan de wensen van jou en je gezelschap. Zo past de catering gegarandeerd bij het event en de bezoekers die je verwacht.

Lunch

De opties voor onze buffetten

De meeste mensen die ons voor hun diner of lunch in Apeldoorn inschakelen kiezen voor een van onze buffetten. Een buffet is nu eenmaal een gemakkelijke en smakelijke manier om een grote groep mensen van een maaltijd te voorzien, en er zit altijd voor ieder wat wils tussen. Bij PartyCare kun je kiezen uit allerlei verschillende buffetten. We hebben een heuse Hollandse variant met allerlei stampotjes, een Italiaans, Grieks of Oosters buffet, maar maken ook een zalig Veluws winterbuffet of een barbecue grillbuffet. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij passen onze kookkunsten en recepten erop aan.

BBQ / Buffetten

Outdoor cooking voor events

Zou je graag een diner serveren voor een grote groep mensen, maar vindt het event buiten plaats? Schakel dan onze catering in Apeldoorn in voor outdoor cooking! Wij komen dan ter plaatse allerlei lekkere gerechten bereiden in de open lucht, zoals een heerlijk barbecue grillbuffet. Zoiets valt bij vrijwel iedereen goed in de smaak, en heeft een heel informeel tintje.

Heb je vragen, wil je overleggen over de mogelijkheden, of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via 055-5225737 of info@partycare.nl. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie

“PartyCare is uw partner in alles op het gebied van
Party Service en Catering”