Lunch Apeldoorn

Lunch in Apeldoorn voor grote groepen

Moet je een evenement organiseren en wil je daarvoor graag een lunch in Apeldoorn laten verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij PartyCare kunnen we vrijwel alle vormen van catering voor je uit handen nemen, zowel voor het diner als voor een lunch of ontbijt. Dit doen we geheel aan de hand van jouw eisen en wensen, en dus is al onze catering maatwerk. Of je nu een lunch in Apeldoorn wilt met een assortiment gezond belegde broodjes of mensen wilt laten kiezen uit diverse soepen, wij kunnen alles bereiden wat je maar wilt. Hetzelfde geldt voor onze diners. We maken zowel stampotjes als grote schalen met tapas en vele gerechten uit alle hoeken van de wereld. Wat wil jij graag serveren op jouw event? Wij serveren het!

Catering

Lunch Apeldoorn

Lunch in Apeldoorn met kleine hapjes

Je kunt natuurlijk voor een standaard lunch in Apeldoorn kiezen, met bijvoorbeeld brood, soep, fruit en salades. We kunnen echter ook allemaal kleine hapjes verzorgen. Onze schalen met tapas zijn perfect om mee rond te gaan, maar men kan er ook zelf een lunch mee samenstellen door meerdere hapjes te selecteren. Het is maar net hoe uitgebreid je deze lunch in Apeldoorn wilt hebben en of je daar een specifieke keuken bij in gedachten hebt.

Lunch

Maatwerk catering in Apeldoorn

Je kunt zowel voor een diner, losse hapjes als een lunch in Apeldoorn bij ons terecht. Voor al deze vormen van catering geldt dat we in staat zijn volledig maatwerk te bieden. Of je ons nu die bbq in Apeldoorn laat verzorgen of een uitgebreid Hollands buffet, jouw eisen en wensen staan bij ons centraal. We denken altijd op creatieve wijze met je mee om jou en je gasten van een lekkere maaltijd te voorzien, en kunnen tevens gerechten bereiden die niet binnen ons standaard aanbod vallen.

BBQ / Buffetten

Gerechten bereid met passie en de beste ingrediënten

Wat voor gerecht je ons ook laat bereiden, we gebruiken altijd alleen de beste ingrediënten en doen ons werk met passie. Onze catering in Apeldoorn staat niet voor niets hoog aangeschreven in de wijde omgeving, en we hebben reeds op ontelbaar veel feesten en partijen de maaltijd(en) mogen verzorgen. Profiteer van onze ervaring en kennis, en boek ons direct voor jouw opkomende event via 055-5225737 of info@partycare.nl.

Neem contact op

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie

“PartyCare is uw partner in alles op het gebied van
Party Service en Catering”