Activiteiten

Partycare arrangementen in samenwerking met Organisatieburo In!

Go Crazy citygame

Een knotsgek spel waarbij snelheid, samenwerking én plezier voorop staan! Iedereen wordt van harte welkom geheten waar ter plekke de teams worden samengesteld. Hierna zal ieder team vertrekken gewapend met smartphone én een flinke dosis lef en durf!

Welkom bij deze spannende race tegen de klok én tegen elkaar. Er kunnen 88 opdrachten voltooid worden. Dit zal zware spanningen opleveren binnen én tussen de teams. Wie voert de meeste opdrachten uit in een tijdsbestek van drie uur?

De opdrachten zijn van makkelijk naar moeilijk, dus ook de punten telling is van laag naar hoog. De makkelijke opdrachten leveren 5 punten op, en de moeilijkste 20 punten. Daartussen in zitten hebben we nog opdrachten van 10 en 15 punten.

Gaat jouw team direct voor de hoogste punten, en tevens de meest gedurfde opdrachten of gaat jouw team op ‘safe‘ en gaat voor meer, kleinere opdrachten?

Vanaf € 25,00 p.p. minimaal 20 deelnemers


Mobile Experience

Met je smartphone op pad om een hilarische, interactieve city game te maken! Velen zijn u voorgegaan en succes verzekerd!

Ieder team heeft een smartphone met GPS. Via de interactieve kaart op de smartphone weet je waar je heen moet en wat je volgende opdracht is. Dit kan een beleving zijn, een geluidsfragment of een video film. Ook kun je als team extra punten verdienen met de QR codes die verspreid in de binnenstad hangen, maar ook in de prachtige natuur als je dit spel op de Veluwe speelt.

Deze city game zit boordevol spanning, cultuur & historie en culinaire verrassingen!

Vanaf € 45,00 p.p. minimaal 20 deelnemers


GPS Experience

GPS tocht door stad en natuur!

Iedereen wordt van harte welkom geheten door Organisatieburo In! met koffie, thee en wat lekkers. Daarna volgt de uitleg van de dag en worden alle deelnemers in, willekeurige, teams verdeeld. Ieder team krijgt mee; een rugzak met daarin de middelen die je nodig hebt voor die dag, GPS (Global Positioning System), pen & papier, EHBO trommel, lunchpakket (optie) en de vragenlijst.

Elk team gaat een interactieve tocht, te voet, afleggen. Dit kan uitgebreid worden met steps, tandems, solexen, segway’s of kano’s. Deze experience is dus vooral ook zo leuk omdat je veel van de omgeving ziet en alle opdrachten gezamenlijk, met je teamgenoten moet uitvoeren. En uiteraard kunnen hier punten mee verdiend worden, net als met de vragenlijst.

Vanaf € 25,00 p.p. minimaal 25 deelnemers


And the winner is…?

Altijd al een Oscar willen winnen? Dat kan! Want jullie gaan samen een film maken.

Nadat alle deelnemers in diverse teams zijn verdeeld, krijgt elk team een workshop van onze acteurs. Dit zijn ‘out of the box’ workshop, waar elke deelnemer ook in het dagelijkse leven nog wat mee kan. Uiteraard alles met een dikke knipoog.

Met deze ervaring ga je gezamenlijk aan de slag. Er wordt een thema bepaald waar de film over zal gaan. Het thema kan betrekking hebben op het werk, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook worden de rollen bepaald. Wie is regisseur, script schrijver, art director, licht en geluidsman/vrouw. Hoe maak je samen een film die het felbegeerde beeldje oplevert? En aan het einde van de dag gaan we uiteraard met iedereen de filmpjes bekijken.

Vanaf € 45,00 p.p. minimaal 20 deelnemers


Daarnaast kun je bij Organisatieburo In! terecht voor de huur van unieke locaties, events, teambuilding & trainingen.
Ook zijn er diverse activiteiten los te boeken. Zie hiervoor onze website:www.organisatieburoin.nl
Bellen kan met 055 3550368 of mailen met info@organisatieburoin.nl
Wij staan graag voor je klaar en maken er een onvergetelijke dag van!

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie

“PartyCare is uw partner in alles op het gebied van
Party Service en Catering”